Nieuws

Give Back: Klappers leggen 1 Mijl af voor Artsen zonder Grenzen


Give Back Ardonagh Medecins sans Frontieres

Give Back, georganiseerd door Ardonagh’s charity organisatie (ACT), is het jaarlijkse Ardonagh charity evenement dat plaatsvond op 5 september. De Give Back-dag, die als doel heeft om gezamenlijk een bijdrage te leveren aan een betere wereld, stond dit jaar in het teken van fondsenwerving voor Artsen zonder Grenzen. Klap maakt deel uit van de Ardonagh Group en nam uiteraard deel aan dit initiatief waarmee in totaal £ 70.000 is ingezameld.

The Dutch Mile

Omdat het een internationaal initiatief van de Ardonagh Group betreft, hebben we ervoor gekozen om aan onze deelname vanuit Klap een Hollands tintje te geven. Meedoen was heel eenvoudig. Er werd individueel gelopen, gefietst, gezwommen, gegolfd en gerend en je kon aansluiten bij de groepsmijl op de locaties van Klap in Amsterdam, Beverwijk, Rotterdam en Nijmegen. Dat leverde alles bij elkaar hele leuke beelden op.

Neal Russell, adviseur kindergeneeskunde bij Artsen zonder Grenzen in het Verenigd Koninkrijk is dankbaar voor de samenwerking en donatie. “We zijn ongelooflijk dankbaar voor de fondsenwervingsinspanningen via Give Back. Dankzij geweldige steun zoals die van jullie kunnen we samen echt een positieve bijdrage leveren aan het leven van velen. Namens onze patiënten, hartelijk dank.”

Fred Willemze, CEO van Klap: “Ik vind dat wij een bijdrage moeten leveren aan een betere wereld en toekomst voor iedereen en heb enorm veel bewondering voor de wijze waarop Artsen zonder Grenzen zorgt voor mensen in noodsituaties. Ik ben dan ook trots op alle Klap en Ardonagh collega’s die hebben meegedaan aan dit wereldwijde initiatief voor Artsen zonder Grenzen.”

 

Over Klap
Klap is een middelgrote assurantiemakelaar met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Beverwijk en Nijmegen. Vanuit haar kantoren staat zij zowel particuliere- als zakelijke cliënten bij als het gaat om gedegen risicoadvies en het verzorgen van passende verzekeringen en pensioenregelingen. Daarnaast biedt Klap diverse verzekeringen voor ondernemers en bezitters van vakantiewoningen online aan. In 2023 is Klap onderdeel geworden van de Ardonagh Group.